Ögonklinik

Lirema – Ögonlaser Center

4 kliniker

9 kirurger

Nöjda kunder

Sedan 2003

Kvalitetspolicy

Lirema Ögonklinik är en kedja av kliniker som erbjuder diagnostik, terapeutisk och kirurgisk behandling av ögonsjukdomar. Visionen att expandera ledde till skapandet av Lirema Sverige AB med sin första ögonklinik i Stockholm. I moderna lokaler på Östermalm utförs ögonoperationer med metoderna FS-LASIK och LASEK. Lirema Ögonlaser Center erbjuder en skonsam och trygg ögonkirurgi med kvalitetssäkring av högsta klass till rätt pris. Som ISO-certifierad ögonklinik arbetar Lirema Sverige AB kontinuerlig med att hålla högsta möjliga kvalitet och service.

På vår ögonklinik arbetar erfarna ögonmikrokirurger. Vi använder de mest moderna medicinska redskap som finns på marknaden och samarbetar tätt med kända tillverkare Carl Zeiss Topcon, Oculus och Ziemer. Vi ger patienter möjlighet att se bra utan glasögon och kontaktlinser, till ett konkurrenskraftigt pris. Vi tycker att alla som har behov ska ha råd med ögonlaser.

Lirema Ögonklinik grundades i Vilnius år 2003. Det var den första privata ögonkliniken i Litauen som utförde gråstarrsoperationer och blev inom kort på samma nivå som statliga universitets-ögonkliniker i Litauen. Med tiden utökades utbudet av Liremas tjänster samt ytterligare ögonkliniker öppnades i städerna Kaunas och Klaipeda. Och senaste satsningen resulterade i att Lirema öppnade sin första ögonkliniken i Stockholm.
Lirema Ögonklinik i Litauen erbjuder ett stort utbud av behandlingar och operationer. Våra ögonkirurger genomför synfelskorrigering vid brytningsfel (med metoderna FS-LASIK, LASEK, ICL och RLE), cross-linking, gråstarrsoperationer, vitrektomi, skelning och intraokulär linsimplantat samt diagnosticering och behandling av glaukom och åldersrelaterad maculadegeneration. Liremas Forskningscenter genomför olika kliniska prövningar för globala läkemedelsföretag.

År 2016 har Lirema ögonklinik behandlat fler än 12.000 patienter, företaget har en omsättning på 30 miljoner svenska kronor. År 2015 har Lirema expanderat till Norden och öppnat sin första ögonklinik i Stockholm – Lirema Ögonlaser Center.

Ögonklinik Lirema – Kvalitetspolicy

1. Lirema Ögonklinik har en process för kvalitet och ledningssystem.

Det huvudsakliga målet är att leverera högkvalitativ hälso- och sjukvård till våra kunder. Det viktiga kravet med processen är att ständigt göra förbättringar baserat på följande faktorer:

  • Kundernas feedback;
  • Krav från externa intressenter – myndigheter och organisationer;
  • Resultat framtagen av externa och interna revisioner;
  • Kvalité på produkter och tjänster som levereras från våra partners/leverantörer;
  • Andra faktorer inom och utanför företaget.

2. Korrekt användning av kvalitetspolicyn kommer att hjälpa oss att uppfylla våra viktigaste målsättningar som är följande:

  • Tillhandahålla tjänster av högkvalitet för bästa resultat till vår kunder;
  • Behålla hög nivå av kundernas feedback;
  • Lära av misstagen och genomföra förbättringar med hjälp av gjorda erfarenheter;
  • Leverera tjänster med ett flexibelt bokningssystem som passar alla.