E-konsultation
Recensioner från några av våra patienter

Lirema Ögonklinik

Group 23

20
KIRURGER

Group 26

8
KLINIKER

Group 24

SEDAN
2003

Group 25

300 000+
PATIENTER

Group 22

5 ÅRS
GARANTI

iso9001

KVALITET
TJÄNSTER

Lirema Ögonklinik är en kedja av kliniker som erbjuder diagnostik, terapeutisk och kirurgisk behandling av ögonsjukdomar. Visionen att expandera ledde till skapandet av Lirema Sverige AB med sin första ögonklinik i Stockholm. I moderna lokaler utförs ögonoperationer med metoderna FS-LASIK och LASEK. Lirema Ögonlaser Center erbjuder en skonsam och trygg ögonkirurgi med kvalitetssäkring av högsta klass till rätt pris. Som ISO-certifierad ögonklinik arbetar Lirema Sverige AB kontinuerlig med att hålla högsta möjliga kvalitet och service. Senare öppnade Lirema sin andra ögonklinik i Sverige, i centrala Malmö och 2019 även en klinik i Köpenhamn och Göteborg.

På vår ögonklinik arbetar erfarna ögonmikrokirurger. Vi använder de mest moderna medicinska redskap som finns på marknaden och samarbetar tätt med kända tillverkare SCHWIND eye-tech-solutions, Carl Zeiss, Topcon, Oculus och Ziemer. Vi ger patienter möjlighet att se bra utan glasögon och kontaktlinser, till ett konkurrenskraftigt pris. Vi tycker att alla som har behov ska ha råd med ögonlaser.

Lirema Ögonklinik grundades i Vilnius år 2003. Det var den första privata ögonkliniken i Litauen som utförde gråstarrsoperationer och blev inom kort på samma nivå som statliga universitets-ögonkliniker i Litauen. Med tiden utökades utbudet av Liremas tjänster samt ytterligare ögonkliniker öppnades i städerna Kaunas, Klaipeda och Šiauliai. Och senaste satsningen resulterade i att Lirema öppnade sin första ögonklinik i Stockholm och 2019 även en klinik i Köpenhamn och Göteborg.

Lirema Ögonklinik i Litauen erbjuder ett stort utbud av behandlingar och operationer. Våra ögonkirurger genomför synfelskorrigering vid brytningsfel (med metoderna SMILE, FS-LASIK or FEMTO LASIK, and SURFACE, SMARTsurf, TRANS PRK, NO CUT or LASEK, ICL och RLE), cross-linking, gråstarrsoperationer, vitrektomi, skelning och intraokulär linsimplantat samt diagnosticering och behandling av glaukom och åldersrelaterad maculadegeneration. Liremas Forskningscenter genomför olika kliniska prövningar för globala läkemedelsföretag.

Rekommendationer

Tidigare patientens egna upplevelser och omdömen:

Lirema ögonklinik – kvalitetspolicyn

ISO 9001 Certifierat - Svensk CertifieringLirema Ögonklinik följer bestämda riktlinjer för ledningssystem och kvalitet. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att nå våra mål. Det huvudsakliga målet är att leverera högkvalitativ och säker hälsovård till våra kunder.

 1. Kvalitetspolicyn och ständig förbättring är baserat på faktorerna nedan:
  • Vi följer lagar och jobbar enligt krav från myndigheter och organisationer;
  • Regelbundna externa och interna revisioner är en del av vår verksamhetsutveckling;
  • Våra resultat av utförda behandlingar kontrolleras, uppföljs och dokumenteras;
  • Vi främjar och får regelbundet omdöme och recensioner från våra kunder;
  • Högsta kvalité på tjänster och produkter från våra partners/leverantörer är ett krav.
 2. Lirema Ögonklinik strävar alltid att uppfylla dem viktigaste målsättningarna så som:
  • Tillhandahålla tjänster av hög kvalitet och högsta säkerhet för bästa resultat till våra kunder;
  • Leverera tjänster med ett flexibelt bokningssystem som passar alla;
  • Vara tillgängliga och ge svar på telefon och e-mail snarast;
  • Utveckla och förbättra verksamheten.
 3. Vår värdegrund består av:
  • hög kvalité;
  • erfarenhet;
  • noggrannhet;
  • tillgänglighet;
  • professionellt, respektfullt och vänligt bemötande.

Passar ögonlaser dig?

Gör en gratis online konsultation så återkommer vi inom kort med ett svar om ögonlaser passar dig!

18-55
Ålder

-12D / +3D
Dioptrier